NauticLed 2019-01-25T10:01:13+00:00

NAUTIC LED

Toelichting

Beschouw deze video als een eerste demo. Er heeft nog geen kleurcorrectie plaats gevonden en we missen nog een shot vanuit een kajuit en een montagebeeld (dus waarbij de led wordt geplaatst)

Desondanks zijn we niet ontevreden over deze eerste versie. Er zijn onder andere inzichten in verwerkt die we geleerd hebben bij  het produceren van eerdere productvideo’s.

We zijn ervan overtuigd dat productvideo’s de eindgebruikers en daarmee de (online) retailers van Nautic Led enorm kunnen helpen. Een packshot is anno 2019 niet meer genoeg. Video biedt een kans om wat van het product en het gebruik te laten zien, ipv alleen de verpakking. Het voegt beleving toe en biedt ruimte voor de unieke kwaliteitsboodschappen van je merk.

En als je de video’s slim produceert, kan dat zeer betaalbaar.

Over Ons

F111 is een Communicatie en Marketing bureau gevestigd in Leusden. We helpen klanten als Intergamma (daarom zitten we in Leusden) en KPN.

We zijn ervan overtuigd dat we waarde, inzichten en kennis kunnen toevoegen aan Nautic Led. We zien video niet als “leuke filmpjes”, maar als een krachtig instrument.

We begrijpen de wensen van eindgebruikers en werken zoveel mogelijk fact-based, bijvoorbeeld zoals bij GAMMA, waarbij we video’s hebben geanalyseerd met eyetracking en EEG-metingen.

Je verhaal op MetsTrade heeft ons geinspireerd om out-of-the blue deze demo te maken. We hopen dat je dat waardeert.

Bel F111
Mail F111