talens 2019-01-21T12:51:22+00:00

Royal Talens

Toelichting

Beschouw deze video als een eerste demo. Er heeft nog geen kleurcorrectie plaats gevonden en we misten een “schildertalent”, zodat de tekeningen net wat leuker worden.

Desondanks zijn we niet ontevreden over deze eerste versie. Er zijn onder andere inzichten in verwerkt die we geleerd hebben bij  het produceren van eerdere productvideo’s.

We zijn ervan overtuigd dat productvideo’s de eindgebruikers en daarmee de (online) retailers van Royal Talens enorm kunnen helpen. Een packshot is anno 2019 niet meer genoeg. Video biedt een kans om wat van het product en het gebruik te laten zien, ipv alleen de verpakking. Het voegt beleving toe en biedt ruimte voor de unieke kwaliteitsboodschappen van de merken.

En als je de video’s slim produceert, kan dat zeer betaalbaar, bijvoorbeeld door gebruik te maken van het Experience Center.

Over Ons

F111 is een Communicatie en Marketing bureau gevestigd in Leusden. We helpen klanten als Intergamma (daarom zitten we in Leusden) en KPN.

We zijn ervan overtuigd dat we waarde, inzichten en kennis kunnen toevoegen aan Royal Talens. We zien video niet als “leuke filmpjes”, maar als een krachtig instrument.

We begrijpen de wensen van eindgebruikers en werken zoveel mogelijk fact-based, bijvoorbeeld zoals bij GAMMA, waarbij we video’s hebben geanalyseerd met eyetracking en EEG-metingen.

Bel F111
mail F111